Termeni și Condiții Generale

În cadrul acestor termeni și condiții, profesionistul este definit ca orice persoană fizică sau juridică, publică sau privată, care acţionează în cadrul activităţii sale comerciale, industriale sau de producţie, artizanale ori liberale în legătură cu contractele încheiate cu Fabrik One SRL / magazin CNC-shop, precum şi orice persoană care acţionează în acelaşi scop, în numele sau pe seama acesteia.

În cadrul acestor termeni și condiții, consumatorul este definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite in asociații, care, în cadrul contractelor încheiate cu firma Fabrik One, acționează în scopuri din afara activitații sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale.

Produsele comercializate de către CNC-shop sunt destinate exclusiv profesioniștilor dacă nu este specificat altfel în mod explicit.

Produsele destinate consumatorilor sunt marcate în mod distinctiv prin textul "Produs destinat consumatorilor" afișat la loc vizibil pe pagina produsului. 

Termeni și Condiții pentru Contractele cu Consumatorii

Acceptul Utilizatorului

Prin folosirea acestui magazin, dar si a serviciilor oferite de site-ul nostru, utilizatorul isi exprima explicit acceptul in legatura cu  Termenii si Conditiile de Utilizare  mentionate mai jos.


Confidentialitatea Datelor

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice CNC-shop are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este: crearea contului de utilizator si managementul acestuia.

Sunteţi obligat să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru inregistrarea domeniilor web si pentru facturare. Refuzul dvs. determină imposibilitatea de a va putea vinde produsele si serviciile noastre.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate altor parti. La intervale de timp regulate aceste date sunt distruse.

Daca doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de  CNC-shop va puteti inscrie la newsletter.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Fabrik One S.R.L., pe adresa noastra de e-mail sau adresa de corespondenta.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

_______________________________________________________________

Observaţie:

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Garanția Produselor

Produsele comercializate de CNC-shop sunt însoțite de garanție de conformitate și certificat de garanție de conformitate.

 

Soluționarea Litigiilor

Litigiile dintre CNC-shop / Fabrik One SRL și consumator pot fi soluționate utilizând platforma de soluționare online a litigiilor.

 

Returnarea Produselor

In cazul in care apar probleme legate de produsele pe care le-ati comandat, nu ezitati sa ne contactati. Incercam sa rezolvam problemele intr-un timp si intr-un mod cat mai bun.

Pentru returnarea produselor trebuie sa ne notificati in scris in termen de maxim 10 zile lucratoare, conform Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 : „Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

Costul returnarii produselor va fi suportat de catre cumparator.

Produsele returnate trebuie sa fie in stare originala, cu ambalajul intact si nu trebuie sa prezinte urme de utilizare.

Banii vi se vor returna in maxim 30 de zile. În cazul în care consumatorul a ales altă metoda de livrare decât cea standard (metoda de livrare standard este FAN courier), atunci valoarea sumei returnate nu va include și costul transportului inițial.

Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.

 

Datele Fabrik One SRL

Cod Unic de Inregistrare: RO 33693914

Nr. Ord. RC: J35/2346/2014

Capital Social: 200 RON

Banca: Banca Transilvania

IBAN: RO05BTRL RON CRT 0362704101

Sediu:

Str. Penes Curcanul nr. 6

(incinta 1 Iunie)

300124 Timisoara

Romania

Program de lucru cu publicul: Luni - Vineri 9:00 - 18:00