Controler USB, UC100

uc100

Produs nou

Inlocuieste portul USB, controleaza pana la 6 axe simultan, compatibil 100% cu MACH3, comunicare rapida, data buffer, lucreaza pana la 100KHz

Mai multe detalii

440,00 lei

Informații

- Inlocuieste portul LPT (paralel)
- Controleaza pana la 6 axe simultan
- Compatibil 100% cu softul Mach3 via plugin
- Opereaza pana la frecvente de 100KHz
- Aceleasi iesiri ca si portul LPT standard
- Comunicare rapida cu buffer de date pt. stabilitate si robustete in operare

Mach3 este cel mai popular software pt. comanda masinilor CNC. Deoarece acest software a fost gandit initial pt. portul parallel DB25, port ce nu se mai regaseste la calculatoarele actuale, solutia comandarii pe USB a fost intotdeauna una dificila datorita sistemului de intreruperi al Windows.

Controlerul de miscare UC100, a reusit sa depaseasca aceste probleme, eliminand toate task-urile critice din calculator si executand toate aceste task-uri in procesorul sau intern DSP.

Controlerul UC100 are aspectul unui simplu “modul de conversie USB la LPT”, dar este mult mai mult! Rezultat  al cercetarii si dezvoltarii a peste 3 ani, acesta implementeaza rutinele de interpolare, comunicare, functiile de limits si homing si are practice toate functiile pe care Mach3 le ofera pe portul LPT.

Datorita vitezei mari a nucleului DSP al UC100, interpolarea si intreruperile sunt chiar mai precise decat poate sa faca Mach3 pe portul paralel, aceasta pt. ca procesele critice nu mai sunt procesate de PC, evitant riscul de supra-incarcare a procesorului PC. UC100 are capabilitatea de a procesa in buffer-ele sale atatea date incat sa preia incarcarea de 100% a procesorului PC, sarind peste secundele de “overload” in executarea G-code si rezultand o miscare continua si neintrerupta a CNC-ului.

Din aceste motive este posibila chiar folosirea unui calculator mai putin performant.

Ultimul argument este acela ca de acum, cu ajutorul dispozitivului UC100 se pot folosi calculatoare performante (inclusive laptop-uri) fara a fi nevoie de solutii costisitoare de inlocuire a breakout bord-ului, simplu, doar intercaland acest dispozitiv intre portul USB al calculatorului si portul DB25 al CNC-ului.

DOWNLOAD:

(click dreapta "Save Link As...")

Product manual 
UCx00 automatic installer application 
Plugin for manual installation
USB drivers for manual installation
Software prerequirements

Se livreaza cu cablu USB A Male - Mini 5pin Male

Accesorii