CYCLON exhaustare aspirator

cyclon

Produs nou

Atunci cand in procesul de frezare rezulta span, rumegus in cantitati mari, solutiile clasice de aspirator nu mai sunt eficiente. De aceea, datorita efectului de ciclon format in forma speciala, separa prin forta centrifuga rumegusul sau spanul, adunandu-l intr-o galeata, fluxul de aer mentinandu-se la aceiasi putere. Mai mult, filtrul de aer nu se mai imbacseste si aspiratorul nu pierde puterea.

Mai multe detalii

Acest produs nu mai este în stoc

145,00 lei

Informații

Special conceput pt. activitati mici si medii, acest cyclon este realizat din ABS si poate fi folosit cu motoare sau aspiratoare de 1-2KW. Principiu este pe cat de simplu pe atat de spectaculos: in partea de sus se fixeaza tubul de aspirare iar in partea laterala tubul ce trage spanul/rumegusul. Datorita efectului de centrifuga si vacuum, partile solide de praf, rumegus, span, sunt accelerate pe lateralul ciclonului si prin efectul fortei gravitationale cad in recipientul ce se monteaza in partea de jos. Astfel, motorul nu isi pierde puterea in timp datorita imbacsirii filtrelor.

Dimensiunile sunt: inaltime 306mm; diametru baza: 109mm; diametru partea superioara: 146mm; diametrul tuburilor de racord: 50mm. Partea de jos este prevazuta cu gauri de fixare si se recomanda montarea unei garnituri. De asemenea, furtunele se fixeaza cu inele de strangere.

Accesorii