Ethernet motion controller AXBB-E cu breakout

AXBB-E

Produs nou

Controller ETHERNET (pe cablu de retea) CNC, cu pana la 6 axe, 3 porturi, multiple intrari /iesiri analogice si digitale opto-izolate.

Mai multe detalii

639,00 lei

Informații

AXBB-E este o placa de generatie noua care combina comunicarea pe Ethernet intr-un controller cu frecventa de 400KHz. Poate controla atat motoare pas cu pas cat si servomotoare prin interfata STEP si DIR.

Exista 8 (opt) iesiri dedicate pentru semnal STEP si DIR dar porturile I/O pot fi configurate pana la 6 axe. Placa face controlul prin optocuploare de viteza, tranzistori si circuite integrate buffer. Cele 8 (opt) iesire opto-izolate sunt programabile pentru relee, SSR, laser sau orice se doreste. De asemenea sunt 8 intrari izolate ce pot fi folosite pentru limitatori de cursa, comutatoare sau butoane push.

Mai mult, placa este dotata cu un conector IDC26 ce poate face extensia spre un al treilea port, marind astfel numarul intrarilor si iesirilor.

Cele doua intrari analogice pot fi folosite la conectarea unor potentiometre externe (10K) pt controlul turatiei motorului de frezare si Feedrate.

Iesirea 0-5V sau 0-10V (configurabila dintr-un jumper) este folosita pt comanda VFD (convertizorului de frecventa) al spindle.

Conectarea pe cablu de retea (Ethernet) se face usor, urmarind pasii din manual pt configurare. Pe langa vitezele mari, avantajul este o conexiune stabila si la distanta mare.

Alimentarea se face la o sursa de 24Vdc, dispozitivul avand si o iesire de 5Vdc.

Pe AXBB-E se afla 8 LED-uri de stare rosii ce semnalizeaza iesirile si 6 LED-uri verzi ce indica starea intrarilor.

schema conectare

dimensiuni constructive

Accesorii

Descărcări